2012. gada nestilīgākās slavenības

2012. gada nestilīgākās slavenības!

2012. gada nestilīgākās slavenības
Komentāri[9] 28.12.2012 10:45

Irīna Mihailova, uzņēmēja

Šeila:

– Klaji seksuāli uzmācīgi un neizsmalcināti brutāli. Ne vienmēr savas kājas jāakcentē ar šādiem apaviem un kleitas garumu.

Aija Krištopane, uzņēmēja

Šeila:

– Ļoti skaista plūmju krāsas kleita, ļoti skaistas kājas, viss izskatās labi, bet... Sirdī mēs visas esam jaunas meitenes, bet, kad kļūstam par dāmām, jāpiedomā pie kādas nodevas vecumam un elegancei. Šeit trūkst kvalitatīvas rotaslietas vai kādas dārgākas somiņas, kas piešķirtu eleganci.

Tatjana Kargina, uzņēmēja

Gints Bude:

– Kopīgajā ansamblī vispamanāmākais un interesantākais ir bikšu apdrukas dizains, kam topiņa krāsa nav labi pieskaņota, rokassoma – ziemīgi masīva, izvēlētās rotas vairāk atbilst svinīgākam tērpam.

Elvīra Erlecka, producente

Šeila:

– Lietas ļoti īpatnējas un katra atsevišķi ļoti spēcīgas. Tāds izteikts spēcīgums, kā Frīdas Kalo galvas rotai, tomēr pietrūkst to nianšu un pustoņu, kas visu padara baudāmu. Te ir šauts ar lielgabalu.

Santa Didžus, aktrise

Gints Bude:

– Ja uzdevums ir bijis būt pamanāmai ar acīs griezošu nesaskaņu starp uzvilktajām drēbēm, tad mērķis ir veiksmīgi sasniegts. Melnā, romantiskā blūze noteikti nav papildināma ar brīvam laikam domātajām rūtainajām biksēm, bet vēl mazāk ar sportiskai skriešanai paredzētu sintētisku jaku.

Jaroslavs Barišņikovs, modes blogeris

Šeila:

– Neesmu speciāliste un nevaru saprast, kas te jākomentē. Tēls ļoti sievišķīgs un kautrs. Kā meitene perfekta – skaisti zābaciņi, kas saskaņoti ar lakatu. Tiesa, sieviete neizvēlētos tādu maisiņu. Kā puisis – par maz vīrišķības un par maz stabilitātes uz papēžiem.

Pēdejais komentārs

Lasīt visus komentārus [9] ››
dedlifs 09.01.2013 01:22
vai tad Jaroslavs ir vīrietis ?
pēc bildes pēc sievietes izskatās ?

Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss