Visi fani un interesenti laipni aicināti uz Supernovas pirmo atlases kārtu ALFĀ

LTV autoru un izpildītāju konkursa „Supernova” pirmā atlases kārta – dalībnieku tikšanās ar žūriju klātienē – notiks jau svētdien, 5. novembrī.

Visi fani un interesenti laipni aicināti uz Supernovas pirmo atlases kārtu ALFĀ
Komentāri 02.11.2017 20:08

LTV autoru un izpildītāju konkursa „Supernova” pirmā atlases kārta – dalībnieku tikšanās ar žūriju klātienē – notiks jau svētdien, 5. novembrī, un šajā nozīmīgajā brīdī potenciālos „Supernova 2018” dalībniekus var atbalstīt ikviens mūzikas entuziasts. Pirmo reizi pirmā dalībnieku noklausīšanās būs atvērta un notiks publiskā vietā tirdzniecības parkā „Alfa”. Atlases sākums plkst.11.00, t/p „Alfa” otrajā stāvā.

Atlasē piedalīsies tie dalībnieki, kuriem palicis tikai viens solis līdz iekļūšanai konkursa tiešraidē, un, kuru dziesmas visaugstāk novērtējusi repertuāra žūrija, klausoties tās anonīmi, nezinot neko par dziesmu autoriem un izpildītājiem. Dziesmas pirmajā atlases kārtā vērtēja gan Latvijas mūzikas eksperti, gan ārvalstu speciālisti, gan klausītāji.

„Mums ir svarīgi dalībniekiem dot atšķirīgus uzdevumus jau pašā konkursa sākumā, lai pārbaudītu viņus dažādās, arī ne tik ērtās situācijās, tāpēc pirmo gadu noklausīšanos organizējam tirdzniecības parkā „Alfa”,” saka konkursa producente Ilze Jansone.

“Mūziķiem un dziesmu izpildītājiem vienmēr pats svarīgākais ir bijis tieši klausītājs, un īstā cīņa starp konkursa pretendentiem sākās brīdī, kad viņi tiek sadzirdēti. Tāpēc arī t/p “Alfa” atbalsta šī konkursa norisi t/p “Alfa” telpās, nodrošinot brīvu pieeju ikvienam konkursa “Supernova” aizrautīgam fanam. Mūsuprāt, šī ir ekskluzīva iespēja redzēt to, kas bieži paliek ārpus televīzijas ekrāniem, kā arī ar savu klātbūtni atbalstīt mūziķus, kas ir ceļā uz to, lai nestu Latvijas vārdu tālāk pasaulē. Bez tam – arī pašiem konkursantiem šis būs lielisks treniņš pirms lielās atlases televīzijā,” atzīst t/p “Alfa” vadītāja Irīna Toropova.

Šogad pirmo gadu visas vērtēšanai nodotās dziesmas varēja klausīties un par tām balsot ikviens interesents projekta „Supernova” mājaslapā. Tautas žūrijas aktivitāte bija necerēti liela, kopumā saņemti 152082 novērtējumi, kopumā „Patīk” nospiests 41946 reizes, bet „Nepatīk” 110136 reizes.Viena dziesma Tautas žūrijas balsojumā ir izteikts līderis, otro vietu ar ļoti līdzīgu vērtējumu dala deviņas dziesmas. Arī profesionālā atlases žūrija visaugstāk novērtējusi to dziesmu, kura saņēmusi vislielākās Tautas žūrijas simpātijas.

Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss