Krieviju Eirovīzijā varētu pārstāvēt izcilais Robijs Viljamss

Robijs Viljamss gribētu pārstāvēt Krieviju Eirovīzijā.

Krieviju Eirovīzijā varētu pārstāvēt izcilais Robijs Viljamss
Komentāri Bilžu galerija[6] 23.03.2017 21:26
Brīdī, kad Jūlijai Samoilovai iebraukšana Krievijā oficiāli ir liegta uz 3 gadiem, britu dziedātājs Robijs Viljamss (Robbie Williams) intervijā Krievijas žurnālistam Andrejam Malahovam raidījumā «Пусть говорят» paziņojis, ka gribētu pārstāvēt Krieviju Eirovīzijā, vēsta portāls Tvnet.

«Es dievinu Eirovīziju. Tur viss ir tik krāsains, grandiozs šovs,» jokodamies saka Robijs. «Es gribētu pārstāvēt Krieviju Eirovīzijā. Es tagad to tā vienkārši pasaku, bet mans menedžeris noteikti šausmās ir saķēris galvu. Uz priekšu, Krievija, mēs varam uzvarēt!»

Robijs vēl piebildis, ka pagājušogad ir redzējis Krievijas pārstāvja Sergeja Lazareva uzstāšanos Eirovīzijā. Viņaprāt, Lazareva šovs bija iespaidīgs, un viņš pat iedomājās, ka varētu šo to aizgūt no redzētā priekš saviem koncertiem.


Oficiāla Krievijas puses nostāja par Robija Viljamsa paziņojumu vēl nav pausta, bet padomju estrādes korifejs, Krievijas domes deputāts un autoritatīvais biznesmenis Josifs Kobzons šos Robija izteikumus nosaucis par muļķībām.

«Mums pašiem savu dziedātāju netrūkst,» viņš komentējis aģentūrai RIA «Novosti». «Nav mums vajadzīgi mūsu kultūras aizstāvji no Lielbritānijas.»

Pēdējā laikā Robija vārds Krievijas kontekstā izskanējis bieži. 2016. gadā izdots viņa un arī mūsu kora «Gaudeamus» kopīgi iedziedāts singls «Party Like A Russian», kas guvis dažādas atsauksmes gan no Krievijas, gan britu kritiķiem.

Telekanāls «Vesti» pārraidīja video fragmentu un sacīja, ka krievu apsmiešana esot vienīgais veids, kā dziedātājs, kura popularitāte «pēdējos gados ir drīzāk atmiņa, nevis realitāte», varējis glābt savu karjeru.

Taču Viljamss sociālajos tīklos noliedza, ka dziesma esot sacerēta par Putinu. Intervijā laikrakstam «The Sun» Viljamss teica, ka dziesma un video tikai norādot uz faktu, ka «krievi prot uzdzīvot».

Atgādinām, ka 16. augustā Eiropas koncertturnejas ietvaros ar vienīgo šovu Baltijā Robijs uzstāsies Viņģa parkā Viļņā.

Šovakar, 2017.gada 23.martā nācis jauns paziņojums:

Krievijas pārstāvei Jūlijai Samoilovai piedāvāts piedalīties Eirovīzijas dziesmu konkursā attālināti ar video translācijas starpniecību, paziņojuši konkursa organizatori.

Paziņojumā norādīts, ka konkursam jāpaliek ārpus politikas, tādēļ tiek ierosināts šāds risinājums.

"Mēs turpinām dialogu ar Ukrainas varasiestādēm cerībā panākt visu mākslinieku klātbūtni," teikts paziņojumā.

Tomēr Krievijas Pirmais kanāls piedāvājumu noraidījis.

"Mēs piedāvājumu piedalīties attālināti uzskatām par dīvainu un noraidām to, jo tas ir absolūti pret pasākuma būtību," teikts kanāla paziņojumā.

Seksīgākie Robija Viljamsa mākslas kailfoto nākamajā lapā

Lapa: 1 no 2

Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss