Mēs karu nepacietīsim! Ar Ukrainas uzvaru pasaule Krievijai parāda tās īsto vietu

Uzvara Ukrainai. Neraugoties uz spēcīgāku šovu un priekšnesumu, trešā vieta - Krievijai. Eirovīzijas 2016 balsojums šoreiz bija īpaši izteikti politisks. Karš ir nepieņemams. Ukrainas uzvaru Eirovīzijā komentē pasaule.

Mēs karu nepacietīsim! Ar Ukrainas uzvaru pasaule Krievijai parāda tās īsto vietu
Komentāri Bilžu galerija[10] 15.05.2016 13:53
2016. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Stokholmā pārliecinoši uzvarēja Ukraina, atstājot galveno konkurentu, Krievijas mūziķi Sergeju Lazarevu trešajā vietā. Latviešu dziedātājs Justs Sirmais Eirovīzijas dziesmu konlursā ieņem 15.vietu.

Uzvara pieder Ukrainai. Taču neraugoties uz Krievijas pārstāvja Lazareva daudz spēcīgāko šovu un priekšnesumu, Krievijai piešķirta tikai otrā vieta. Eirovīzijas 2016 balsojums šoreiz bija īpaši izteikti politisks. Karš ir nepieņemams. Tā Ukrainas uzvaru Eirovīzijā komentē pasaule, laikā, kad Krievzeme joprojām tiek vainota kara darbības veicināšanā Ukrainā, no kā cieš nevainīgi cilvēki un viņu īpašumi.


Uzziņai:


Konkursa noslēgumā tika noskaidrots, ka Eirovīzijas dziesmu konkursā uzvarējusi Ukrainas dziedātāja Džamala ar dziesmu «1944». Otrajā vietā ierindojās Austrālija, bet trešajā - Krievija.

Latvijas pārstāvis Justs Sirmais ar dziesmu «Heartbeat» konkursā ieguva 15.vietu.

Nākamgad Eirovīzijas dziesmu konkurss norisināsies Ukrainā.

Pasaule mēļoja, ka iepriekš Ukrainas pārstāves dziesma sadusmojusi Krieviju. Daudzi uzskatījuši, ka tā ir uzbrukums Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam.

Džamalas dziesma «1944» attiecas uz gadu, kad Krimas tatāri tika deportēti no savas dzimtenes uz Vidusāziju. Daudzi no viņiem nomira brauciena laikā vai nomira no bada neauglīgajās stepēs pēc ierašanās izsūtījuma vietā.


Ej uz nākamo lapu, lai redzētu kādā šokā ir Krievijas pārstāvis Lazarevs par otro vietu

Lapa: 1 no 2

Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss