Eirovīzijas ikdiena: transvestīti, geji, skandāli, politika un nauda

2016.GADA 10.MAIJS - LIELĀ EIROVĪZIJA 2016 IR KLĀT. Viss par Eirovīzijas skandāliem, transpersonām, šoviem, politiku un naudu.

Eirovīzijas ikdiena: transvestīti, geji, skandāli, politika un nauda
Komentāri Bilžu galerija[11] 10.05.2016 13:33

Starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu un uz tā skatuves notiekošos teatralizētos priekšnesumus, kuriem ar muzikālo kvalitāti un sniegumu reizēm ir mazs sakars, visbiežāk mēdz kritizēt, aprunāt un pat nozākāt, vēsta  žurnāls Vakara Ziņas .

Uzmanības centrā parasti ir pārliecība, ka laureātu tituli sen jau ir nopirkti, dziesmu teksti ir neoriģināli, bet valstis pārsvarā balso par saviem kaimiņiem, nevis par hitu. Par strīdus objektu kļūst pat dziesmu teksti, atsevišķu konkursa dalībnieku uzvedība un ārējais tēls. Savukārt ir arī sabiedrības daļa, kas Eirāzijas valstu dziesmu sacensību uztver kā aizraujošu totalizatora izklaidi mūzikas ritmos. Lai nu kā, bet vienaldzīgo nav. Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināli Stokholmā uz «Globe Arena» skatuves notiks 10. maijā un 12. maijā, bet lielais fināls - 14. maijā. Latvijas pārstāvis Justs konkursa 2. pusfinālā uzstāsies ar pirmo kārtas numuru.


Lapa: 1 no 3

Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss