Ralfs Eilands: Krievijas Eirovīzijas dziesma “sūkāja”

Mikroblogošanas vietnē twitter pašmāju mūziķis Ralfs Eilands izteicies, ka aizvadītā gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Krievijas pārstāves dziesma "s*kāja".

Ralfs Eilands: Krievijas Eirovīzijas dziesma “sūkāja”
Komentāri[6] 08.12.2015 12:18

Mikroblogošanas vietnē twitter pašmāju mūziķis Ralfs Eilands izteicies, ka aizvadītā gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Krievijas pārstāves dziesma "sūkāja".

Tā mākslinieks paziņojis kādam grieķu žurnālistam, kurš veidojis rakstu par politisko balsošanu Eirovīzijā un vēlējies iegūt Ralfa Eilanda komentāru par to, kāpēc latvieši krievu dziesmu ierindojuši vien 26.vietā.

Viņš īsi un lakoniski paskaidrojis, ka šāds lēmums pieņemts nevis politisku iemeslu dēļ, bet gan tāpēc, ka dziesma nav bijusi laba.

Kā jau zināms, Eirovīzijas finālā šogad uzvarēja Zviedrijas pārstāvis Manss Zelmerlēvs, savukārt Latvijas pārstāve Aminata ieņēma augsto 6.vietu. Nākamgad Eirovīzijas dziesmu konkursā Stokholmā piedalīsies 43 valstis, atkārtojot 2008. un 2011.gada dalībvalstu skaita rekordu.

Pēdejais komentārs

Lasīt visus komentārus [6] ››
ome 13.05.2016 18:18
Pretīgi lasīt! Kas tu esi lai apd.....,komentētu POLINU GAGARINU,Tev tālu lidz viņas līmenim,diemžēl!!! Tev augt un augt Pašam, varbūt,Tev liekās,ka esi liels mākslinieks,bet sory...

Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss