Kombuļu Inese rasistiski noniecina Latvijas Eirovīzijas pārstāvi Aminatu

Tiešām, kauns par šādu "eksperti".

Kombuļu Inese rasistiski noniecina Latvijas Eirovīzijas pārstāvi Aminatu
Komentāri[46] Bilžu galerija[46] 27.05.2015 18:31
Inese Addario jeb Kombuļu Inese paudusi naidīgu viedokli par Latvijas pārstāves Aminatas uzstāšanos Eirovīzijas dziesmu konkursā Vīnē. Kombuliene paziņojusi, ka Aminata nav izskatījusies pietiekami "latviski", radot greizu priekšstatu par latviešiem. Tāpat Kombuļu Inese uzskata, ka Aminatas priekšnesums bijis tik neizteiksmīgs, ka gribējies raudāt. Šie komentāri sacēluši plašu "vārīšanos" Tviterī. Cilvēki apvainojuši Kombulieni rasismā, cildinot un apsveicot Aminatu un viņas rezultātus Eirovīzijā.

Portālam Kasjauns.lv Kombuļu Inese jeb Inese Addario saka:

„Lielākā nesapratne man bija par pašu izpildītāju Aminatu. Vai mums Latvijā īsti latvieši trūkst? Priekšnesumā no latviskuma nebija nekā. Ne Latvijas pārstāves ādas krāsa, ne dziesma, ne tērps. Kaut kāda indiete! Pat kustības uzstāšanās laikā kā indietei. Kāds gan ārzemniekiem radies priekšstats par Latviju? Es tā uzvilkos par to, ka mūsu Latviju pārstāv svešas tautības cilvēks, kaut gan mums pašiem labu mūziķu ir gana. Ir Linda Leen, grupa „Musiqq” un citi ar latviskākām sejām, taču daudzi labi mūziķi nepiedalās šādos konkursos, jo, iespējams, baidās no zaudējuma un sabiedrības kritikas. Tā tas ir, Latvija ir pilna ar kompleksiem. Taču tik un tā man ir liels prieks par augsto rezultātu, ko sasniedza Aminata, lai gan neatbalstu, ka ar šādu viņas priekšnesumu citām valstīm radām maldīgu priekštatu par mūsu mīļo valsti, mūsu Latviju.”

Tas, protams, ir ļoti interesanti, ka dīvainā eksperte, kura pēdējā laikā ir slavena ar sintezatoru izkrāpšanu Latvijas cilvēkiem un kua pati savā dzīvē nav sasniegusi pat pusi no tā, ko Aminata Savadogo, atļaujas šādas derdzības.

Gaidīsim lasītāju komentārus.

LASIET ARĪ: Kad Aminata dzied, metas zosāda. Jo viņa dzied ar sirdi un dvēseli

Pēdejais komentārs

Lasīt visus komentārus [46] ››
es 14.01.2016 02:20
Nu taisniiba jau vinjai ir.... pasjas latvju zeltenes kam pagadaas atdodas, a beerniem jaacies...ne jau to meiteni jaanosoda, bet gan vinjas maati, kas savas rases un tautas genofondu sabojaaja....

Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss