Vēl desmit dienas var pieteikties autoru un izpildītāju konkursam Supernova 2015

Vēl tikai desmit dienas izpildītāji un dziesmu autori var pieteikties Latvijas Televīzijas (LTV) izsludinātajam konkursam „Supernova 2015”.

Vēl desmit dienas var pieteikties autoru un izpildītāju konkursam Supernova 2015
Komentāri 01.12.2014 20:37

Vēl tikai desmit dienas izpildītāji un dziesmu autori var pieteikties Latvijas Televīzijas (LTV) izsludinātajam konkursam „Supernova 2015”.

„Konkursam aktīvi piesakās gan autori, gan dažādi izpildītāji - pretendenti uz labākās dziesmas un izpildītāja statusu ir diezgan daudzveidīgi un pārstāv dažādus mūzikas stilus. Aicinām arī pārējos izmantot šo iespēju un līdz 10.decembrim pieteikties konkursam, lai ne tikai cīnītos par uzvaru Latvijas mērogā, bet arī  iespēju savu varēšanu pierādīt starptautiskajā mūzikas arēnā,” atzīst konkursa „Supernova 2015” producente Ilze Jansone.

Pieteiktos autoru darbus un izpildītājus vērtēs, atlasēm un finālam izvirzīs kompetenta vietējo un ārvalstu ekspertu žūrija.

Žūrijas galvenais uzdevums būs atrasts to dziesmu, kas spēs aizraut, saviļņot un likt tai dziedāt līdzi miljoniem klausītāju visā pasaulē un atklātu vokāli spēcīgus, mērķtiecīgus, strādāt gribošus izpildītājus, kuri šo "hitu" spēs iznest ne tikai vietējā, bet arī starptautiskajā mūzikas arēnā.

Līdz 10.decembrim ikviens pilngadību sasniedzis Latvijas pilsonis, solists vai grupa - ne vairāk kā sešu cilvēku sastāvā - var pieteikties jaunajam konkursam. Šogad pieteikšanās notiek divās kategorijās  - iespējams iesniegt dziesmu un pieteikties kā izpildītājs. Iesniegtajai dziesmai jābūt jaunradītai, tā pirms tam nedrīkst būt publiski izdota vai atskaņota. Iepazīties ar konkursa nolikumu un aizpildīt pieteikšanās anketu var LTV mājas lapā (ltv.lsm.lv/lv/izklaide/supernova-2015/).  Konkursa fināls norisināsies 2015. gada februārī.

Jau ziņots, ka LTV vairs nerīkos Eirovīzijas nacionālās atlases, bet organizē jaunu izpildītāju un autoru konkursu „Supernova 2015”.

Par konkursu „Supernova 2015”

Konkurss „Supernova 2015” veidots ar mērķi radīt jaunas zvaigznes un atrast dziesmas, kas spēs iekarot ne tikai vietējās, bet arī ārvalstu skatuves, radio stacijas un klausītāju sirdis. Jaunā konkursa misija ir atrast dziesmu, kas spēs aizraut, saviļņot, likt tai dziedāt līdzi miljoniem klausītāju visā pasaulē un atklāt vokāli spēcīgus, mērķtiecīgus, strādāt gribošus izpildītājus, kuri šo "hītu" iznesīs ne tikai vietējā, bet arī starptautiskajā mūzikas arēnā.

Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss