Juris Millers par Olgu Rajecku un plaģiātismu

Eirovīzijas kaislības nerimst.

Juris Millers par Olgu Rajecku un plaģiātismu
Komentāri[37] 08.02.2014 00:01
Par iespējamo plaģiātismu intervijā portālam Vipi.lv mūzikas producents Juris Millers saka:

"Šo dziesmu nevar dēvēt par Olgas Rajeckas dziesmu - tai ir divi autori, kuri, cik zinu, iesniedzot šo kompozīciju konkursam, vēl nezināja, kas varētu būt tās izpildītājs - Olga ir tikai pieaicināta.


Nenoliedzami, skaņdarbs ļooooooooooti atgādina kaut ko jau labi zināmu, bet vēlos uzsvērt, ka starp šī gada Latvijas fināla dziesmām nav neviena skaņdarba, kas spētu uzrunāt plašu internacionālu auditoriju.

Līdz ar to - ja jāizvēlas, ar ko pārstāvēt mūsu valsti, tad šoreiz lai tā būtu Olga - diez vai viņa otrreiz piedalīsies šajā pasākumā. Savukārt abiem pārējiem potenciālajiem Latvijas superfināla dalībniekiem - Samantai Tīnai un Donam jāpaciešas un jāpiemeklē sev atbilstoši skaņdarbi, kuros viņi spēj pilnībā parādīt savas vokālās dotības.

Ar šī gada fināla dziesmām viņiem Kopenhāgenā nav ko darīt. Un tikmēr, kamēr Latvijas "vidējais tv skatītājs" balsos nevis par spēcīgāko dziesmu, bet par šī brīža topa māksliniekiem, tikmēr Latvijas "melnā strīpa" Eirovīzijā tik ātri nebeigsies. Un pie tā nav vainīgi tikai dziedātāji, bet arī skatītāji, kuriem ir hrestomātiska tieksme iebalsot uzvarētāju godā starptautiskajā arēnā visbezcerīgākās dziesmas."

Pēdejais komentārs

Lasīt visus komentārus [37] ››
methts 20.05.2014 00:02
forši pareizi tikai klausiet visādus muļķus elegantā zaigojošā Lingita ierādītu kārtīgi jums kā darīt bez desām paliktu visādi putni.

Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss