Geju un resno kāju klaunādē jeb Eirovīzijas dziesmu konkursā 2019 uzvar Nīderlande

Geju un resno kāju klaunādē jeb Eirovīzijas dziesmu konkursā 2019 uzvar Nīderlande
Komentāri[11] Bilžu galerija[5] 19.05.2019 02:13

2019. gada 18. maija, vakarā Telavivā, Izraēlā, norisinājās 64. starptautiskā dziesmu konkursa Eurovision 2019 jeb Eirovīzija 2019 lielais fināls, kurā par uzvaru muzikālajās sacensībās sacentās 26 valstu pārstāvji, tostarp arī no Austrālijas. Latvijas grupai Carousel diemžēl neizdevās kvalificēties finālam.

Jau iepriekš tika apkopotas bukmeikeru likmes par šā gada Eirovīzijas konkursu. Bukmeikeri šajā konkursā prognozēja Nīderlandes mākslinieka Dankana Lorensa (Duncan Laurence) un viņa dziesmas “Arcade” uzvaru.

Kartējo reizi bukmeikeriem bija taisnība - Dankans Lorenss no Holandes uzvar! UZVARĒTĀJA FOTOGALERIJA

Finālā sacentās mūziķi no Maltas, Albānijas, Čehijas, Vācijas, Krievijas, Dānijas, Sanmarīno, Ziemeļmaķedonijas, Zviedrijas, Slovēnijas, Kipras, Nīderlandes, Grieķijas, Izraēlas, Norvēģijas, Lielbritānijas, Islandes, Igaunijas, Baltkrievijas, Azerbaidžānas, Francijas, Itālijas, Serbijas, Šveices, Austrālijas un Spānijas.


Balsot par priekšnesumiem pēc to izskanēšanas varēja pilnīgi visas konkursa dalībvalstis, tostarp arī skatītāji no Latvijas. Eirovīzijā šogad piedalījās mūziķi no 41 valsts.



Skatītāji ir bargi. Latvijā un visā pasaulē konkursa žūrijai un rīkotājiem pārmet pārlieku lielu seksuālo minoritāšu propagandu, kā arī skatītājiem demonstrētus vizuāli netīkamus skatus ar pārāk atkailinātām atsevišķu dziedātāju un dejotāju resnām kājām.



Dankanam ir 25 gadi.

Duncan Laurence - Arcade - Official Music Video - The Netherlands
Portāls Skaties.lv vēl pirms diennakts vēstīja: "Jau gadiem ilgi ”Eirovīziju” uzskata par mājsaimnieču un geju festivālu, un arī šogad tajā virmo mīlestība bez aizspriedumiem. Viens no spēcīgākajiem pretendentiem uz uzvaru nīderlandietis Dankans Laurencs īsi pirms gaidāmā fināla publiski atklāja, ka ir biseksuāls."

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapa: 1 no 2

Pēdejais komentārs

Lasīt visus komentārus [11] ››
Emma 15.10.2019 19:14
Nežinai, kur rasti merginą vienai nakčiai? Tada įeik - www.lady4.fun

Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss