Laura Rizzotto un Latvijas delegācija devusies uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Portugālē

FOTOGALERIJA.

Laura Rizzotto un Latvijas delegācija devusies uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Portugālē
Komentāri Bilžu galerija[18] 02.05.2018 19:34

Latvijas delegācija un mūsu pārstāve starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Laura Rizzotto ir devusies uz Portugāli un šodien dziedātāja pirmo reizi kāps uz lielās skatuves, lai izmēģinātu savu priekšnesumu. Laura Rizzotto Latviju starptautiskajā konkursā pārstāvēs ar pašas sarakstīto dziesmu “Funny Girl”, kas plūca uzvaras laurus Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursā “Supernova”.

Kopā ar Latvijas pārstāvi uz Portugāli devās arī viņas bekvokālisti Iluta Alsberga, Antra Kūmiņa, Kristīne Pastare un Edgars Zvirbulis, skaņu režisors Pablo San Martin, Lauras mamma un menedžere Adriana Rizzotto, kā arī Latvijas delegācijas vadītāja Zita Kaminska. Lisabonā delegācijai pievienosies arī fotogrāfs un operators Kevin Chiu, kas iemūžinās Lauras Rizzotto gaitas Portugālē.

Tērpu un stilu Lauras Rizzotto Eirovīzijas priekšnesumam ir veidojusi zīmola “Baronessa” dizainere Marta Bērzkalna. Lai sagatavotu lielās skatuves priekšnesumu, ar Lauru strādāja arī horeogrāfe Līga Liberte. Lai popularizētu Lauras Rizzotto dziesmu “Funny Girl” ārpus Latvijas, tika izmantota konkursa “Supernova” atbalstītāja “Ondo.lv” piešķirtā stipendija.

Eirovīzijas dziesmu konkurss, kas šogad norisināsies jau 63. reizi, Portugāles galvaspilsētā Lisabonā notiks pirmo reizi, pateicoties Salvadora Sobrala uzvarai pērn ar dziesmu “Amar pelos dois”. Kopumā konkursā piedalīsies 43 dalībvalstis un finālisti tiks noskaidroti divos pusfinālos, kas notiks 8. maijā un 10. maijā. Izšķirošā cīņa par uzvaru šī gada dziesmu konkursā norisināsies lielajā finālā 12. maijā.

Laura Rizzotto konkursa uzstāsies otrajā pusfinālā ar četrpadsmito kārtas numuru. Latvijas pārstāvei būs jākonkurē ar Norvēģijas, Rumānijas, Serbijas, Sanmarīno, Dānijas, Krievijas, Moldovas, Nīderlandes, Austrālijas, Gruzijas, Polijas, Maltas, Ungārijas, Zviedrijas, Melnkalnes, Slovēnijas un Ukrainas pārstāvjiem. Taču vēl pirms tam, 9. maijā, Lauru Rizzotto gaidīs pirmais lielais pārbaudījums – ģenerālmēģinājums, kuru vērtēs arī starptautiska žūrija.

Abus starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālus, kā arī finālu varēs vērot tiešraidē LTV1. Latvijas pārstāves un Latvijas delegācijas gaitām Portugālē varēs sekot līdzi ne tikai Latvijas Televīzijas un konkursa “Supernova” sociālo tīklu kontos, bet arī tiešsaistes dienasgrāmatā: https://ltv.lsm.lv/lv/izklaide/eirovizija//.


Par Lauru Rizzotto

Dzimusi un augusi Brazīlijā, dziedātāja un dziesmu autore Laura Rizzotto pašlaik dzīvo ASV. Savu pirmo dziesmu viņa sarakstīja jau 11 gadu vecumā, un kopš tā laika ir publicējusi vairāk nekā 100 oriģinālu kompozīciju. Mūziķe, kas spēlē arī klavieres, ģitāru un ukuleli, uz Riodežaneiro mūzikas skatuves nokļuva piecpadsmit gadu vecumā. Lauras Rizzotto debijas albums “Made in Rio” klajā nāca 2011. gadā. Īsi pēc tam Laura ieguva stipendiju, lai apmeklētu mūzikas koledžu ASV. Viņas otrais studijas albums saucas “Reason To Stay”.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapa: 1 no 2

Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss