Stilīgi remiksēta šī gada Latvijas 'eirodziesma'

Šī gada Latvijas "eirodziesmai" – Lauras Rizzotto „Funny Girl” tapis stilīgs remikss.

Stilīgi remiksēta šī gada Latvijas 'eirodziesma'
Komentāri 12.04.2018 21:39

Šī gada Latvijas "eirodziesmai" – Lauras Rizzotto „Funny Girl” tapis stilīgs remikss. To veidojis nišas lietpratējs – populārais dīdžejs [Ex] da Bass, kurš jau ceturto gadu veido klubu versiju konkursa Supernova uzvarētājam – dziesmai, kura Latviju pārstāv lielajā „Eirovīzijā”.

"Gribējās šai lēnajai dziesmai uztaisīt jaudīgu klubu versiju, saglabājot man raksturīgo skanējumu. Domāju, ka mans rokraksts arī šī remiksa kontekstā ir labi atpazīstams. Jāatzīst, ka taisīt remiksu „Funny Girl” nebija no vieglākajiem uzdevumiem, taču izmantoju, manuprāt, spilgtākās un šai dziesmai raksturīgākās vokālās partijas daļas, piedziedājumu," skaidro [Ex] da Bass.



"Remiksēt "eirodziesmu" var tikai tie, kuri no pašas mākslinieka – šogad mākslinieces šos materiālus saņem," uzsver [Ex] da Bass. Ja Laurai viņa veikums patiks, tas tiks virzīts tālākai izdošanai kā oficiālais remikss. Taču jebkurā gadījumā remikss būs baudāms gan radio stacijās, gan klubos, un kā uzsver [Ex] da Bass, ne tikai Baltijā, bet visā pasaulē!

"Remiksam ir pielāgoti arī video fragmenti no oriģinālā video klipa kombinācijā ar ballīšu kadriem – tā tapa DVJ Sine versija, par ko viņam liels paldies. Šādas versijas ir paredzētas tiem dīdžejiem, kuri savos setos mūziku spēlē kopā ar video projekcijām. Arī šis ir labs veids, kā ar savu dziesmu "iesēsties" ballīšu apmeklētāju atmiņās." stāsta [Ex] da Bass.




[Ex] da Bass:

http://facebook.com/officialexdabass

http://twitter.com/mrexdabass

http://instagram.com/officialexdabass

http://youtube.com/officialexdabass

http://soundcloud.com/officialexdabass

http://mixcloud.com/officialexdabass

Laura Rizzotto:

http://www.facebook.com/laurarizzottofans

http://instagram.com/laurarizzotto

http://twitter.com/laurarizzotto

Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss