Katrīne Lukins publicē Supernovas dziesmas Running Red Lights video

Katrīne Lukins, kura ir viena no šī gada LTV konkursa “Supernova” dalībniecēm, publicē savas konkursam pieteiktās dziesmas “Running Red Lights” video.

Katrīne Lukins publicē Supernovas dziesmas Running Red Lights video
Komentāri Bilžu galerija[21] 15.01.2018 22:46

Katrīne Lukins, kura ir viena no šī gada LTV konkursa “Supernova” dalībniecēm, publicē savas konkursam pieteiktās dziesmas “Running Red Lights” video, kas, kā uzskata pati dziesmas izpildītāja, pilnīgāk atklāj dziesmas stāstu. Klipā risinās ziepju operas cienīgi notikumi - mašīnas nozagšana, zālītes pīpēšana, braukšana pie stūres reibumā un pat neprātīga automašīnas iznīcināšana.

Video redzamais stāsts ir balstīts manā pieredzē, manās attiecībās, tikai izstāstīts ar citiem notikumiem, izmantojot citas, nedaudz dramatiskākas rīcības. Es zinu, ka nekad tik tālu reālajā dzīvē neaizietu. Gribu ar savu attiecību stāstu dalīties, lai iedrošinātu citus, kas varbūt iesprūduši līdzīgā situācijā, saņemties to risināt un kļūt brīviem. Manā gadījumā tās bija attiecības ar manu puisi. No vienas puses šķita, ka viss it kā ir labi, taču manas sajūtas teica, ka eju pati pret sevi - eju pāri sarkanajām gaismām. Mēs visi zinām, ka uz ielas doties pāri sarkanajam signālam nedrīkst, tomēr mēs reizēm to darām” par video redzamo saka Katrīne.

Klipā piedalās TV3 seriāla “Svešā seja” zvaigzne un Latvijas Nacionālā teātra aktieris Kaspars Dumburs. “Ar Katrīni bija ļoti viegli strādāt, lai arī viņa nav profesionāla aktrise, viņa zina, ko grib un ir ļoti droša un fleksibla,” saka aktieris.

Dziesmas video tapa pirms Ziemassvētkiem, filmējot divas garas dienas. Video operators, režisors un scenārija autors ir Edgars Trankalis.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapa: 1 no 2

Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss