Mersedess kā Porziņģim! Apskatiet šovā AUTOEXOTICA 2024. Iespaidīgas Baltijas mēroga pirmizrādes izstādē Auto 2024 Ķīpsalā

Viss aktīvai atpūtai izstādē Outdoor Riga 2024 Ķīpsalā!

No darba televīzijā atlaists tautā iemīļotais žurnālists Jānis Labucs

Krieviju Eirovīzijā pārstāvēs seksīga meitene ratiņkrēslā

Krieviju Eirovīzijā pārstāvēs seksīga meitene ratiņkrēslā

Bilžu galerija[6] 13.03.2017 20:21

Komentāri [7]

Uz rakstu ››
pele 19.03.2017 02:12
ni un ni.... no žēluma neviens neizbalsos
Мoрoзкo 21.03.2017 06:46
Украина закатывает детские истерики в ситуации, когда вернуть Крым шансов нет. Потому что Крым - это люди, 2 миллиона человек и они не вернутся. Они рады и счастливы, что ушли. В связи с чем все припадки Украины совершенно бессмысленны.
kranciss 21.03.2017 06:46
Jāatzīst, ka kremlis ir bijis īpaši cietsirdīgs pat pret invalīdi. Viņi zināja, ka viņu visticamāk neielaidīs un apzināti izvirzīja, lai šī sieviete nonāktu šādā situācijā, kur viņai atsaka.
Laiks rādīs,kas notiks Ukrainā 21.03.2017 06:48
Krimas pārņemšanas laikā vismaz 80% Ukrainas militārpersonas tur pārgāja Krievijas pusē. Iepriekšējās Eirovīzijas laikā Ukrainā par Krievijas pārstāvi nobalsoja visvairāk un ielika to pirmajā vietā. Tas tikai parāda reālo attieksmi pret Krieviju Ukrainā, nevis to ko mums te "borē". Un it kā no tā, ko mēs gribētu, kaut kas mainītos Ukrainā. Arī Trampu pie mums it kā negribēja, bet nu ir. Droši vien līdz Eirovīzijai nekas būtisks Ukrainā nemainīsies, bet pēc tam gan var sekot asi notikumi. Tāda Ukraina, kāda tā šodien ir, vairs nav vajadzīga pat amerikāņiem, bet Eiropai tā sen jau ir "piegriezusies". Tas tikai mēs te spēlējam uz ukraiņu jūtām mūsu pašu bāleliņu izpratne. To, ka poļi un lietuvieši bija aktīvi darboņi Obamas laikā, var saprast. Poļiem bija cerības vismaz uz Rietumukrainas mantu, bet lietuvieši jau arī kaut ko cerēja izmangot. Citādāk jau nebūtu vērts tā izcelties. Bet kopumā lietuviešu ārpolitika ir nesaprotama. Tādām valstīm kā Armēnija un Lietuva nacionālais sastāvs no Krievijas puses absolūti nerada nekādu apdraudējumu. Krievija šīm abām valstīm ir pat vienīgais drošais un stiprais garants. Ja armēņiem turki ir tā vājā vieta, tad lietuviešiem poļi. Poļi visu "sagremos", jo vēsturiski cik tie neplēsās rietumu virzienā un austrumu virzienā, nekas nesanāca. No austrumiem vēl ieguva daļu Austrumprūsijas, bet ar kaimiņiem, mazākajiem čehiem, arī viss zuda. Par teritorijām valstis vienmēr plēsīsies pie vismazākās izdevības. Mēs jau arī kādreiz, pateicoties strēlniekiem un Ļeņinam, izcīnījām Abreni, kura pēc nacionālā sastāva nekādi tad mums nepienācās. Bet nu robežu novilka pa upēm un Pitālova tika mums.
viktors malahovskis 21.03.2017 07:01
mūsu činavnieki i arī ir meistari melno sarakstu stādīšanā!
hi 23.03.2017 10:26
http://lostworlds.lv/go.php?1139587002
oioio 27.03.2017 12:03
nelaidīs vinu Ukrainā!! Un pareizi. paņēmuši meiteni ratiņkr'ēslā. la i ieželinātu Ukrainas valdību, kas aizliedz ierasties pārkāpējiem.

Komentāri [7]

Uz rakstu ››
seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss

Mēneša PIKANTUMS

Komentāri[]

Mēneša VIDEO

Play
Komentari[]

Mēneša GALERIJA

Komentari[]

Mēneša KOMENTĀRS

Mersedess kā Porziņģim! Apskatiet šovā AUTOEXOTICA 2024. Iespaidīgas Baltijas mēroga pirmizrādes izstādē Auto 2024 Ķīpsalā

autors:Valda
komentars: Superīgi!