Skandāls Eirovīzijā. Finālisti Santu Daņeļeviču uzvarai virza skandaloza sekta

Supernovas finālisti Daņeļeviču atbalsta skandalozā Ļedjajeva Jaunā paaudze, lūdzas par viņu un jau iztēlojas uz skatuves Kijevā. Pirms 25 gadiem radušās Jaunās paaudzes līderi Alekseju Ļedjajevu Krievijas televīzija nosaukusi par „imperiālisma aģentu”. Viņš esot bordeļu un naktsklubu īpašnieks, kurš Ukrainas notikumu aizsegā grauj krievu cilvēku stabilitāti. Jāteic gan, ka arī Latvijā Ļedjajevs nav izcēlies ar īpašu stabilitātes veicināšanu.

Skandāls Eirovīzijā. Finālisti Santu Daņeļeviču uzvarai virza skandaloza sekta
Komentāri Bilžu galerija[3] 26.02.2017 21:34
«Youtube» publicēts video, kurā redzams, kā Ļedjajevs savā svētdienas dievkalpojumā aicina uz skatuves Santu un paredz viņai vietu lielajā finālā Ukrainā, izpētījis portāls Tvnet.lv :



Minētā dievkalpojuma beigās sanākušie pulcējās ap jauno solisti, uzliek viņai uz galvas rokas un lūdzas – lai talantīgā dziedātāja kļūtu par konkursa uzvarētāju. Video šo brīdi var vērot no 1h 30. min.



Daņeļeviča jau vairākus gadus ar Dievu to Kungu slavinošām dziesmās uzstājas «Jaunās paaudzes» dievkalpojumos, un viņa arī kāpusi uz laicīgām skatuvēm. 2014. gadā viņa ar Raimonda Paula dziesmu «Ja tebja risuju» uzstājās Ukrainas TV šovā «X Faktors».

Daņeļeviča, kura 2017.gada 26.februārī šovā Supernova uzstājas ar Dievu slavinošo dziesmu „Your Breath” („Tava elpa”) startēs „Supernovā”, ir Alekseja Ļedjajeva vadītās baznīcas „Jaunā paaudze” aktīva locekle un ne vienu reizi vien uzstājusies dievkalpojumos, ir draudzes slavēšanas grupas vadītāja- uzsver portāls Kasjauns.lv.

Pati Daņeļeviča esot atzinusi: „Aleksejs Ļedjajevs ir mans mācītājs un es apmeklēju viņa draudzi. Esmu izaugusi ar Ļedjajeva sprediķiem”. Viņa „Jaunajā paaudzē” iesaistījusies tādēļ, ka arī viņas vecāki apmeklē tās saietus.

2014.gadā Kasjauns.lv raksta: Kremļa kontrolētais televīzijas kanāls „Rossija 1” paziņojis, ka Latvijā dibinātās sektas „Jaunā paaudze” līderis, „bijušais narkomāns un bordeļu īpašnieks” Aleksejs Ļedjajevs ir teju vai amerikāņu specdienestu aģents, kura uzdevums ir graut Krieviju no iekšienes.

Krievijas medijs klāstījis, ka Ļedjajevs nav tikai imperiālistu spiegs un krievu morāles grāvējs, bet arī bordeļu un naktsklubu, kuri maskējas aiz skaistumkopšanas salonu izkārtnes, īpašnieks. Te jāpiebilst, ka nekas daudz atklātībā jau nav zināms par Ļedjajeva biznesu ārpus reliģijas rūpala, bet kaut kāda saistība „Jaunajai paaudzei” ar skaistumkopšanas saloniem ir. Reliģiskās kustības mājaslapā taču rakstīts: „Mums ir arī kārtības dienests, kafejnīca, skaistumkopšanas salons un daudz kas cits”. Sīkāk gan nekas par šiem rūpaliem nav paskaidrots.

Daņeļēvičas foto nākamjā lapā

Lapa: 1 no 2

Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss