Konkursu Supernova 2017 var vinnēt 16 gadīgais Ludvigs vai Rakovska

Svētdien, 19. februāri astoņi labākie “Supernova 2017” pusfinālisti ar savu sniegumu centīsies pārliecināt žūriju un skatītājus, ka tieši viņu sniegums ir starp labākajiem, kam būs iespēja nokļūt finālā.

Konkursu Supernova 2017 var vinnēt 16 gadīgais Ludvigs vai Rakovska
Komentāri 17.02.2017 17:44

Svētdien, 19. februāri astoņi labākie “Supernova 2017” pusfinālisti ar savu sniegumu centīsies pārliecināt žūriju un skatītājus, ka tieši viņu sniegums ir starp labākajiem, kam būs iespēja nokļūt finālā. Pēc Triobet” bukmeikeru domām ir divi izteikti favorīti, kas noteikti turpinās sacensties par dalību Eirovīzijā, tās ir grupas Triana Park un My Radiant You. Savukārt mūziķiem The Ludvig, Santai Daņeļevičai un Mikam Dukuram ir vienlīdzīga iespējamība turpināt dalību konkursā.

Vienlīdzīgu 90% iespējamību startēt finālā “Triobet” bukmeikeri piešķir grupām Triana Park un My Radiant You. Ekstravagantā apvienība Triana Park, ik reizi kāpjot uz skatuves, klausītājus iepriecina ne tikai ar kvalitatīvu muzikālo sniegumu, bet arī ar interesantiem tērpiem un skatuves tēlu. Arīdzan My Radiant You klātesošos neatstāj vienaldzīgus, ikreiz izpildot muzikālo priekšnesum jūtama emociju klātesamība.

Mūzikas cienītāju uzmanību nopelnījis mūziķis The Ludvig. Šis sešpadsmitgadīgais puisis fascinē ar spēcīgu balsi un pārsteidzošu dziedājumu. Šī iemesla dēļ “Triobet” bukmeikeri piešķir 71% iespējamību priecēt klātesošos konkursa fināla kārtā. “Triobet” bukmeikeri norāda, ka par vietu finālā cīnīsies arī jaunā dziedātāja Santa Daņeļeviča un mūziķis Miks Dukurs – viņiem arī 71% iespējamība turpināt dalību konkursa nākamajā kārtā.

“Triobet” bukmeikeri uzskata, ka finālistu četriniekā neiekļūs bijušais grupas Ēnas solists Lauris Valters, kura iespēju iekļūt finālā bukmeikeri novērtējuši ar 55% varbūtību, tādas pašas izredzes esot arī dziedātājai Lindai Leen un grupai Fanco Franco.


Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss