Kūkas varēj’ cept mājās. Kārtējo reizi Eirovīzijas finālā neiekļūsim

Latvija Eirovīzijas fināla slieksni nesasniegs. Uzvaras laurus plūks Armēnija.

Kūkas varēj’ cept mājās. Kārtējo reizi Eirovīzijas finālā neiekļūsim
Komentāri[13] 03.05.2014 13:34

Optibet eksperti kā Eirovīzijas 2014 dziesmu konkursa pārliecinošākos favorītus nosauc Armēnijas pārstāvi Aram kā arī Zviedrijas un Dānijas izpildītājus. Latvijai ir ļoti nepārliecinošas izredzes izkļūt no sava pusfināla.

Otrdien, 6. maijā, Dānijas galvaspilsētā sāksies Eirovīzijas 1. pusfināls, kur Latviju pārstāvēs grupa “Ārzemnieki” ar dziesmu “Cake to Bake”. Latvijas pārstāvji ir ielozēti interesantā secībā – kā otrie -tūliņ aiz līderiem – Armēnijas pārstāvi „Aram MP3” ar dziesmu „Not Alone” (45% varbūtība uzvarai). Pēc Latviju pārstāvošās muzikālās apvienības „Ārzemnieki” uz skatuves savu dziesmu izpildīs kaimiņi igauņi un tūliņ aiz viņiem otrie lielākie favorīti – Zviedrija (25%). Mūsējo izredzes uz iekļūšanu finālā tiek vērtētas vien ar 20% varbūtību, kā arī izredzes uz uzvaru kopvērtējumā ir mazākas par 1 %. Igauņiem turpretī ir stabilas izredzes izkļūt no pusfināla (60%), lai izpildītu dziesmu „Amazing” solodziedātājas Tanjas izpildījumā lielajā Eirovīzijas finālā.

Armēnijas pārstāvja dziesma kāpj ārā no ierastā konkursa formāta, tomēr, izpildot vienu gabalu divos miksētos žanros (liriskais apvienojumā ar dubstep ritmiem), visdrīzāk, pārspēs nākamos favorītus Zviedriju, kuras pārstāve Sanna Nīlsena (Sanna Nielsen) izpilda dziesmu ar nosaukumu Undo jau ierastā šī konkursa stilistikā.


Kā trešie favorīti bukmeikeru vērtējumā tiek minēta mājinieku izpildītā dziesma Cliche Love Song (solo izpildītājs Basim), kuras izredzes plūkt fināla laurus, tomēr tiek vērtētas vien ar 10% varbūtību.

Pēdejais komentārs

Lasīt visus komentārus [13] ››
zakpfs 17.05.2014 23:53
fascinējoša izcilā grandiozus panākumus guvusī Lingita tikai vinnētu dažādi citi redzams paliek pēdējie labāk būtu mājās ēduši.

Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss