Millers par Eirovīziju. Tie nav dziedātāji, bet klaunāde!

Šodien arī sociālie tīkli "vārās". Ļaudis ir nemierā ar pirmajā Dziesma 2014 pusfinālā redzēto un dzirdēto, arī par kompozicionāli un vokāli zemo līmeni.

Millers par Eirovīziju. Tie nav dziedātāji, bet klaunāde!
Komentāri[106] 02.02.2014 17:52

Intervijā portālam Vipi.lv producents Juris Millers ir skarbs:

"Kopumā novērtējot pirmā pusfināla pretendentus rodas jautājums - vai tiešām, apzinoties bezjēdzīgo konkurenci potenciālā uzvarētāja Dona priekšā, pārējie mākslinieki nolēmuši pārvērst konkursu par klaunādi? Zinot Latvijas skatītāju balsojuma tradīcijas - publika izvēlēsies nevis potenciāli spēcīgāko skaņdarbu, bet dziedātāju, kurš šajā brīdī gozējas popularitātes saulītē. Dažiem no pirmā pusfināla dalībniekiem es ieteiktu skatuvei netuvoties nekad. Vismaz, lai nebojātu priekšstatu par to, kas ir un kas nav profesionāls izpildījums.

No visām pirmajā pusfinālā skanējušajām 12 vokāli instrumentālajām mākslas performancēm par dziesmām gribētos saukt tikai trīs - Olgas Rajeckas, Samantas Tīnas un Ivo Grīsniņa-Grīšļa dziedātās. Pārējie pusfinālisti vēl ir sava radošā ceļa meklējumos - kāds - kopējot ārzemju mākslinieku izpausmes stilu, cits vienkārši paņemot "Duft Punk" stila ķiveres.

Kas attiecas uz manu viedokli par Samantas Tīnas vizuālo reprīzi uz dziesmas "Auga, Auga Rūžeņa" priekšnesumu, tad jāatzīmē, ka uzmanības piesaistīšanai tas derēja, taču cilvēkiem "no malas" to bija grūti nolasīt. Katrs tajā varēja saklausīt to, ko vēlējās - gan tie, kas Samantu nepazīst vispār, gan es, kā cilvēks, kurš ar šo dziedātāju ir diendienā strādājis trīs gadus.

Un - ja finālā izvērtīsies cīņa starp divām dziesmām latviešu valodā, es turēšu īkšķi par Olgu Rajecku, nevis Donu - viņas profesionālā pieredze un uz skatuves pavadītais stāžs ļaus pārvarēt iespējamās "nesaprašanas Eiropā", ko mazāk nobriedušām personībām būs grūtāk izdarīt, bez pievēršanās kādiem antidepresantiem vai citām atkarību izraisošām vielām."

LASIET ARĪ: Eirovīzijas fināla zieds: Rajecka, Samanta Tīna, Niko un Aminata


Pēdejais komentārs

Lasīt visus komentārus [106] ››
nakpts 04.04.2014 23:56
gudri teikuši tautieši protams ovācijas vienmēr Lingita guvusi milzīgākās pārējie garām kā pīpēt jumtā.

Citi Iesaka

Citi Raksti

Paparacci.lv

Jaunākās

TOP 5

VIDEO

seko mums ›› VIPi.tv draugiem.lv VIPi.tv facebook VIPi.tv twitter VIPi.tv rss